Agil HR Sverige – konferensen där HR möter IT och Management!

Såhär efter sommarens fantastiska, underbara andningsuppehåll och tillbaka på jobbet i ett lite långsammare tempo (vill alltid att det ska vara länge!). I höst händer ett antal saker på den agila HR-fronten. En av dessa är en helt ny konferens, som körs för första gången och som har till syfte att fungera som en mötesplats mellan HR, IT och management.

HELT SNEs

I IT-företag är det idag en självklarhet att arbeta agilt och köra utvecklingsprojekt med stor osäkerhetsfaktor enligt agila metoder. De fördelar som upplevs är bl a att man levererar med bättre kvalitet och har en högre grad av engagemang i teamet till följd av bl a tätare kundkontakt och kontinuerligt fokus på feedback och resultat.

Nu vill även andra delar av organisationen ta del av de goda effekterna som det agila arbetssättet innebär och inspireras av det coachande ledarskapet som finns där bara när det behövs.

Välkommen till en inspirerande heldag med riktigt stora namn inom Agil HR och Agilt ledarskap: Jurgen Appelo och Heiko Fisher. Fler intressanta föredragshållare förgyller eftermiddagen från bl a Spotify och SMHI och så möjlighet till riktigt bra mingel med andra likasinnade! Mer info och anmälan här: agilhrsverige.se

Välkommen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>