Missa inte höstens hetaste konferens – Agile People Sweden 2014

Agile People Sweden är konferensen som vill utmana och inspirera till ständig förbättring inom HR och ledarskap med hjälp av agila värderingar. Syftet är att inspirera, utrusta och förena deltagarna för att skapa mer agila organisationer som är bättre anpassade för dagens föränderliga omvärld. Mingla med de mest innovativa bolagen och inspireras av världskända talare den 25 september på Meeting Room i Stockholm.

Nytt för i år är en world café setting med mycket utrymme för diskussion och kunskapsutbyte, en paneldiskussion och blixttalare med kortare 15 minuters sessioner.

HR guru and huvudtalare Joris Luijke (VP of People på Squarespace) kommer att dela med sig av sina banbrytande erfarenheter av att arbeta med talang och kultur som de viktigaste drivkrafterna för framtida framgångar. Joris har vunnit multipla priser och utmärkelser för sitt innovativa HR arbete på det australiensiska mjukvaruföretaget Atlassian.

Men det slutar inte där – vår andra huvudtalare är Jurgen Appelo, författare av “Management 3.0” och en av världens 50 mest populära ledarskaps och management experter! I paneldiskussionen får vi höra progressiva tänkare diskutera hur framtidens organisation ser ut. I panelen har vi bland annat Heiko Fischer, grundare av Resourceful Humans, Cecilia Westerholm Beer, HR-chef på Cybercom, Andreas Werr, professor på Handelshögskolan i Stockholm och Katarina Berg som är global HR-chef på Spotify. Under speakers´ corner sessionen väljer du mellan flera parallella kortare sessioner där talare som Matti Klasson från King och Boel Sjöstrand, COO på Netlight, delar med sig av sina kunskaper och erfarenheter av agila metoder i arbetet. Konferensen avrundas med ett “After Conference” mingel med vår alldeles egna Agile Ale – det perfekta sättet att runda av dagen.

Hjärtat i Agile People Sweden är alla deltagare och det vi tillsammans skapar under konferensdagen. Interaktionen genom att dela tankar, idéer och erfarenheter är en nyckelfaktor för en inspirerande och framgångsrik konferens.

– Många agila konferenser är mer tekniskt orienterade. Agile People Sweden är en progressiv konferens om agil HR och agilt ledarskap, med frågor relaterade till vart vi är på väg och hur vi kan skapa organisationer som möter framtiden. Vi vill förmedla passion och ”wow, det här var någonting nytt känsla”. Vi vill skapa den konferens som vi själva har saknat och vill gå på, säger Katarina Starendal, en av organisatörerna på GreenBullet. Med agila värderingar kan vi tillsammans skapa organisationer som är mer konkurrenskraftiga och bättre anpassade för människor och framtiden. Kom och inspirera(s)!

För mer information

Se websidan agilepeoplesweden.com för mer information och anmälan, eller kontakta:
Katarina Starendal, konferensorganisatör på GreenBullet, katarina.starendal@greenbullet.se, Tel +46 (0)730 29 53 09.
Pia-Maria Thorén, VD på GreenBullet, pia-maria.thoren@greenbullet.se, tel +46 (0)763 05 61 34

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>